COVID -19 MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Info COVID-19

Având în vedere situația actuală și măsurile generale de limitare la maximum a contactului cu publicul, precum și expunerea în spații aglomerate, Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Tulcea a decis ca încadrarea în grad de handicap să se realizeze în baza dosarului medical, a raportului de evaluare și a propunerii Serviciului Evaluare Complexă a Persoanelor cu Handicap  Tulcea FĂRĂ PREZENȚA PERSOANEI SOLICITANTE.

Având în vedere necesitatea de a asigura măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19, dar și pentru  protejarea copiilor și adulților vulnerabili, rugăm persoanele interesate să acceseze serviciile D.G.A.S.P.C. Tulcea telefonic/on-line (date de contact vizibile pe site secțIunea Servicii DGASPC), iar prezența la ghișeele de relații cu publicul sau contactul cu asistenții sociali/inspectorii, să fie determinat doar de SITUAȚII URGENTE.

 

 În conformitate cu prevederile Dispoziției metodologice a Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, recomandărilor Instituției Prefectului Tulcea și ale Consiliului Județean Tulcea, D.G.A.S.P. C. Tulcea  SUSPENDĂ primirea vizitatorilor la sediul centrelor rezidențiale din subordine, precum și a învoirilor persoanelor rezidente, copii și adulți. Relația beneficiariilor cu familia va putea fi menținută telefonic.

COVID-19

DISPOZITIE METODOLOGICĂ